A happy life of four Taiwanese netizens show you t

2022-07-22
  • Detail

As the saying goes, everything prospers at home. The decoration case we want to talk about today is about a Taiwanese family. A family of four moved into a quiet and comfortable new house from a crowded building. It happened that both brother and sister liked modern style, so they decorated together. What happened in the decoration process? Come and have a look

resident members: parents and brother and sister each

house condition: two newly built houses

number of decoration floors: more than 90 square meters for each of the two households

completion amount: 970000 and 700000 new Taiwan dollars respectively

decoration motivation:

a family of four was originally crowded in a narrow building. With the growth of age, parents have to go up and down stairs every day, and brother and sister also want to have an independent living space. In addition, they can't stand the noisy noise in the urban area, Decided to move to the quiet suburbs. In order to take care of each other nearby, enjoy their own independent space and have a more comfortable life, they buy two adjacent new homes and decorate them together. Considering that brother and sister like modern style, the designer uses stone like beauty resistant plate with black sunglasses on the main wall of the TV to create a gorgeous visual effect; Parents like the warm Nordic style, so the main wall of the TV is equipped with colored cultural stones and light color TV cabinets, so that the interior is full of fresh design of healing atmosphere, creating two completely different residential appearances and connecting the feelings of each other's lives

stage acceptance I: protection, water and electricity

stage I acceptance. It was confirmed on site that the protection works and water and electricity piping and wiring of the two households have been completed, but the lighting switch position of the parents' home has been adjusted. The professional acceptance personnel asked the design company to provide the revised lighting circuit diagram and upload it to the group to facilitate the verification of stage acceptance

stage acceptance II: carpentry

1 In the second stage of acceptance, it was confirmed on site that the construction of the wooden ceiling was completed and the joints had been filled with paint AB glue, but because the lamp style had not been decided, so the ceiling was not perforated. The professional acceptance personnel suggested that the owner of the house should decide the lamp style as soon as possible, and the design company needed to open holes before the paint surface was approved and painted, and confirmed with both parties to check it during the general acceptance

2. It was confirmed in the stage acceptance that the inner wall under the TV cabinet in the living room of the brother and sister's house was not pasted with Meinai board. After confirmation with both parties, the design company said that due to the small area of the inner wall, it was not easy to clean, so it was changed to baking glass after agreement with the owner, and promised that there would be no additional costs. The professional acceptance personnel recorded the contents in the acceptance form as a basis

3. On site, it was confirmed that the counter top of the God hall locker at the parents' house was not sealed and covered. After confirmation with both parties, the design company said that because it was adjacent to the aluminum frame sliding door, it would wait for the installation of the aluminum frame sliding door before carrying out the woodwork construction of the counter top, so this project was included in the general acceptance check

stage acceptance III: general acceptance

1 During the general acceptance, it was confirmed on site that the main bedroom and porch of the brother and sister's house were not installed, and the socket on the side of the kitchen electrical cabinet lacked a cover plate. After confirmation with both parties, the design company said it would install it again. The professional acceptance personnel asked the design company to take photos and upload them to the group for verification and acceptance after the completion of the construction

2. The professional acceptance personnel confirmed on site that there was a gap between the kitchen electrical cabinet table and the wall of the parents' home, and the wardrobe door of the boys' room could not be fully opened. After confirmation with both parties, the design company said that it would use silicon to close the edge at the joint, and modify the wardrobe door. The professional acceptance personnel asked the design company to take photos and upload them to the group after the completion of construction and confirmation with the owner

西安皮肤病医院

南京皮肤病医院

兰州皮肤病医院

盐城男科医院

Copyright © 2011 JIN SHI